Συνεχής Μάθηση - η Γνώση είναι δύναμη

2022-05-23

Συνεχής μάθηση

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε αλλάζει συνεχώς. Η τεχνολογία προχωρά ραγδαία, μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα με άλλους σε όλο τον κόσμο και οι πληροφορίες βρίσκονται στα χέρια μας με το πάτημα ενός κουμπιού.Ο μόνος τρόπος για να συμβαδίσετε είναι να συνεχίσετε τη μάθηση. 

Η επένδυση στον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο σας βοηθά να εμπλουτίσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας, να παραμένετε ενημερωμένοι και να προχωρήσετε στην καριέρα σας - ή να αλλάξετε κλάδους. 

Η συνεχής μάθηση έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει το ηθικό, την ικανοποίηση από την εργασία και την αίσθηση της αυτοεκτίμησης.

Ο στόχος της συνεχούς μάθησης είναι να παρέχει την ενίσχυση που χρειάζεται ένας εργαζόμενος ή γενικότερα, για να διατηρήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του με την πάροδο του χρόνου.

Ο ορισμός της συνεχούς μάθησης είναι ευρύς -- μπορεί να είναι τυπικός ή άτυπος και δομημένος ή μη.Στη συνεχή μάθηση, η γνώση είναι το αποτέλεσμα πολλαπλών μαθησιακών γεγονότων. 

Η συνεχής μάθηση επιτρέπει για παράδειγμα σε έναν οργανισμό να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα γνώσης των εργαζομένων και διατηρεί την κορυφή με δραστηριότητες ενίσχυσης σε σταθερά διαστήματα.

we continue to learn and participate...

salus-conscientia.gr

© 2022 Το προσωπικό blog
του Κωνσταντίνου Ζουμπιάδη.
Διατηρούνται όλα τα  δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!